Selecteer een pagina

Over

Scare Network is een organisatie die de Nederlandse scare- en halloweenindustrie samenbrengt door middel van de verschillende organisatieonderdelen. Met haar merken ScareZone, ScarePod, Scare Discord, Scare Event, Scare Awards timmert het aan de weg om alle targetgroepen te voorzien van de juiste en benodigde informatie. Het overzicht van deze merken met de bijbehorende websites en socials vind je terug op de homepage. 

Missie

Scare Network heeft als missie de Nederlandse scare- en halloweenindustrie te promoten en te laten groeien.

Visie

De Nederlandse scare- en halloweenindustrie is in 2030 net zo groot als in het UK in 2020.

Scare Crew

Dit is het voltallig team achter Scare Network met ieder zijn of haar eigen specialismen. De dikgedrukte woorden, daar hebben diegene de lead op.

Dennis van Breukelen

Voorzitter

Oprichter, Developer en ScarePod

Dennis is al jaren actief binnen de scare industrie in Nederland. Na jaren als scare actor gewerkt te hebben, heeft hij zelf verschillende scare events georganiseerd in Nederland. Hierdoor weet hij maar al te goed hoe de scare industrie in elkaar zit. Jaarlijks bezoekt hij zoveel mogelijk evenementen om zo op de hoogte te blijven van de industie. Wat is nieuw, wat werkt en wat werkt niet.

Beau Mekkelholt

Vicevoorzitter

Scare Event, ScareZone, ScarePod en bestuur

Beau is een echte horrorfanaat en zelf al vele jaren actief in de horror-industrie. Hij is begonnen als Scare-Actor bij veel verschillende evenementen en nu heeft hij zijn eigen evenement gehad. Daarnaast maakt hij tegenwoordig deel uit van een horrorevenement en bouwt hij spookhuizen. Ook is Beau momenteel bezig met het ontwikkelen van producten die de hard groeiende Scare Industrie zal moeten laten opleven.

Brigitte van der Veldt

Penningmeester

Organisatie & branding, webdesign en techniek

Damian van Haperen

Community manager

Scare Discord, ScareZone en Scare Event

Davy Sloot

Secretaris

ScareZone, ScarePod, Scare Discord en Scare Event

Davy volgt al 15 jaar de nieuwtjes en ontwikkelingen in de pretpark industrie. Halloween krijgt hierbij een steeds belangrijkere rol en stijgt al jaren in populariteit. Het doel is om de rest van Nederland te laten zien dat er buiten deze parken ook ontzettend veel goede evenementen te vinden zijn.

Elmar Wouters

Bestuurslid

CMS, Developer en Scare Event

Floor Insulani

Adviesraadslid

ScareZone en ScarePod

 

Marciano Duut

Soundengineer

ScarePod, Scare Discord en Scare Event

Nele Delsaux

Redacteur

ScareZone en Scare Event

Trishtan Rom

UI/UX Designer

Developer en Scare Event

Scare Crewlid

Adviesraadslid

Scare Kids en Scare Event

Scare Crewlid

Ben jij dit?

Kijk op de vacaturepagina voor beschikbare vacatures.